jouwredding-poste
Stichting cWAT
SBBI

Onze stichting.

Wij helpen waar andere organisaties normaal stoppen in bepaalde zaken. Onze hoofd missie en doelstelling is deze zaken op te lossen voor de slachtoffers en eventuele dader(s) bloot te stellen en op te laten pakken.

Opgericht in 2007 als de stichting cWAT – wat staat voor cases without a trace. Dit staat voor zaken waarbij er voor het slachtoffer geen uitweg meer is of reguliere onderzoeksmogelijkheden niet te betalen zijn.

Sinds die tijd hebben we een vrijwilligers team van specialisten, techneuten en rechercheurs die zaken oplossen waarbij de politie soms vastloopt of de middelen niet heeft. We sporen de dader(s) op, verzamelen het nodige bewijsmateriaal op kundige wijze en doen er alles aan om jou als slachtoffer weer een leven in vrijheid te geven.

turtle jouw redding

Onze Hoofdmissie

Mensen helpen.

Een beter dagelijks leven en toekomst geven aan slachtoffers van vaak zeer vervelende misstanden. Professionele hulp die pas echt bijdragen aan problemen als stalking, chantage, sextortion en vermiste kinderen of personen.

Onze secundaire missie?

Wij willen Starbucks als sponsor

Hopen dat er het ooit voor elkaar krijgen dat #Starbucks ons gaat sponsoren met gratis koffie voor de vrijwilligers !

Ons logo is belangrijk

Wat betekent ons logo voor ons.

Een zeeschildpad is familie van grote schildpadden die in allerlei gebieden voorkomt (net als wij). Wereldwijd zijn er zeven soorten, waarvan vijf bedreigd en zeldzaam zijn (net als onze hulp). De kracht zit in het schild en de lange levensduur van het dier. Dat vertegenwoordigd wat ons betreft exact onze stichting, Zeldzame hulp, kracht en een lange levensduur!

Logo cWAT

Bestaan sinds

2007

Adviezen gegeven

9.311

Zaken opgelost:

+189

Ook dankzij onderstaande partners en sponsoren hebben we al veel bereikt:

Helpwanted.nl
GISA-logo-vol
Google Non-Proti
massivemedia-logo

Ook jij kan echt helpen.

Ons team is vaak de redding van een slachtoffer, nu met jouw hulp!

Doneer via Bunq.me
Wordt vrijwilliger