jouwredding-poste
Stichting cWAT
SBBI

Onze stichting.

Wij helpen waar andere normaal stoppen in bepaalde zaken. Onze doelstelling is deze zaken op te lossen voor de slachtoffers en eventuele daders bloot te stellen en op te laten pakken.

Opgericht in 2007 als de stichting cWAT – wat staat voor cases without a trace. Dit door de verdwijning van Madeleine McCann.

Sindsdien hebben we een team van specialisten, techneuten en vrijwilligers die zaken oplossen waarbij de politie soms vastloopt of de middelen niet heeft. We sporen daders op, verzamelen bewijsmateriaal en zorgen dat de dader wordt veroordeeld. En het slachtoffer heeft weer een leven in vrijheid.

turtle jouw redding

Onze Missie

Mensen helpen.

Een beter dagelijks leven en toekomst geven aan slachtoffers van vaak zeer vervelende misstanden. Professionele hulp gaat pas echt bijdragen aan problemen als stalking, chantage, sextortion en vermiste kinderen of personen.

Onze secundaire missie?

Wij willen Starbucks als sponsor

Zorgen dat Starbucks ons sponsort met eindeloze koffie voor de vrijwilligers !

Ons logo

Wat betekent ons logo voor ons.

Een zeeschildpad is familie van grote schildpadden die in allerlei gebieden voorkomt (net als wij). Wereldwijd zijn er zeven soorten, waarvan vijf bedreigd en zeldzaam zijn (net als onze hulp). De kracht zit in het schild en de lange levensduur van het dier. Dat vertegenwoordigd wat ons betreft exact onze stichting, Sterk, kracht en lange levensduur!

Bestaan sinds

2007

Adviezen gegeven

3620

Zaken opgelost:

+38

Ook dankzij onderstaande zakelijke sponsoren hebben we al veel bereikt:

Google Non-Proti
-icewarp
LogoHelpWanted copy
Spaces

Ook jij kan echt helpen.

Ons team is vaak de redding van een slachtoffer, nu met jouw hulp!

Doneer via Bunq.me
Wordt vrijwilliger